Inside Aut

Een verhaal over kracht, eigenheid en je weg vinden in een wereld die nooit stil staat

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Na een vastgelopen filmproject vraagt fotograaf en documentairemaker Isabelle Renate la Poutré zich af: “Werkt mijn hoofd soms anders dan dat van anderen?” Ze leest een blogpost over vrouwen met autisme en dan begint er iets te dagen.
 “Eerlijk, grondig en met precies genoeg zelfspot.”

★★★★ VPRO Cinema

 


 

In de documentaire Inside Aut gaat Isabelle vol overgave en met humor op zoek naar de waarheid. Ze leest zich suf, luistert podcasts en interviewt andere vrouwen over dit onderwerp. De eerlijke en soms pijnlijke gesprekken met haar omgeving maken langzaamaan duidelijk hoe haar hoofd werkt. Wanneer ze tot slot in haar eentje naar IJsland afreist valt alles op zijn plek.

Vertoning organiseren?
Picl is uitsluitend bedoeld voor het bekijken van een film binnen de huiselijke kring. Het is daarbij niet toegestaan om met een groep een film via Picl te bekijken. Wanneer je een film wil vertonen in een openbare ruimte zoals scholen, zorginstellingen of bedrijven, mag je hier Picl dus niet voor gebruiken. Wil je toch een filmvertoning organiseren? Stuur dan even een mailtje naar freek@oplichters.de voor de mogelijkheden.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.