A Bigger Splash

Een wulps drama over verlangen, jaloezie en rock-'n-roll onder de Mediterraanse zon

Deze film is niet meer beschikbaar

Een zorgeloze vakantie van celebritykoppel Paul en Marianne op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt verstoord door een onverwachts bezoek van oude bekenden.

Paul is een beroemde fotograaf en Marianne een bekende rockster. Tijdens een heerlijke vakantie op het idyllische Italiaanse eiland Pantelleria krijgen ze onverhoeds gasten over de vloer. Harry, de ex-geliefde van Marianne, en zijn dochter Penelope kloppen als verrassing bij het koppel aan. Het bezoek werpt een wervelwind op van jaloezie en passie. Harry is een losgeslagen driftkikker maar de liefde tussen hem en Marianne blijkt nog niet uitgebrand. En terwijl Penelope avances maakt bij Paul, wordt het verassingsbezoekje een gevaar voor iedereen.

Voor A Bigger Splash pluist regisseur Luca Guadagnino (Io sono l’amore, Call me by your name) een explosief en sensueel drama uit over verlangen en afgunst en de altijd goede vraag: wanneer is de liefde op? Met een sterrencast van onder meer internationaal bekroonde Tilda Swinton (Io sono l’amore, Only Lovers Left Alive, The Grand Budapest Hotel) en Belgisch acteur Matthias Schoenarts (The Sound of Philadelphia, Zwartboek, De rouille et d’os).

“Spectaculair schouwspel over succesvol leven” – de Volkskrant

“Aan A Bigger Splash valt veel te genieten. Gelaagde personages, afwendbaar noodlot met geraffineerd opgezette twist, schitterende locaties en, bovenal, sterke acteerprestaties.” ★★★★ InDeBioscoop

“Een psychologische thriller vol ideeën, levendige momenten en sterke acteerprestaties” – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Picl ❤ Tilda Swinton

    Een ode aan de meest inspirerende en veelzijdige Britse actrice

    Bekijk programma