Where’d You Go, Bernadette

Vrolijke zoektocht naar een eigenzinnige vrouw, van de regisseur van Boyhood

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

In deze komische en inspirerende boekverfilming gaan we op zoek naar Bernadette, een eigenwijze vrouw die plotseling verdwijnt. Bernadette is één van die personages waar je geen genoeg van kan krijgen en ze wordt glansrijk tot leven gebracht door de altijd indrukwekkende Cate Blanchett.

De excentrieke Bernadette Fox was ooit een getalenteerd architect in LA met een glansrijke carrière voor zich. Tegenwoordig woont ze met man Elgie en dochter Bee in Seattle, brengt ze vooral veel tijd thuis door en sluit ze zich af voor andere mensen. Ze heeft een hekel aan de buren, aan de moeders op Bee’s school en de stad waarin ze woont. Ondanks het liefhebbende gezin om haar heen, mist er iets in haar leven. Wanneer Bee een familiereisje naar Antartica voorstelt, waagt Bernadette een sprong in het diepe en verdwijnt ze.

Where’d You Go, Bernadette is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Maria Semple. Regisseur Richard Linklater is bekend van Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight en het voor meerdere Oscars genomineerde Boyhood.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Picl ♥ Cate Blanchett

    Geen rol is te moeilijk voor deze Australische steractrice met honingzoete stem

    Bekijk programma