Viver Mal

In dit vervolg op Mal Viver lopen nu bij de hotelgasten de emoties hoog op

Houd mij op de hoogte Binnenkort op Picl

In het eerste deel van dit tweeluik, Mal Viver, zagen we hoe vijf vrouwen uit één familie een hotel draaiende probeerden te houden. Tegelijkertijd haalden ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. In dit tweede deel, ook los van deel één te bekijken, voeren nu de hotelgasten de emoties tot een kookpunt. En wederom komen de moeders in het verhaal er niet ongeschonden vanaf.

We zien hoe de moeder van Júlia emotionele chantage inzet om een wig te drijven tussen haar dochter en dier vriendin Alice. En Elisa stort zich schaamteloos in een verhouding met de echtgenoot van haar dochter Graça. De moeder van Jaime is alleen telefonisch een stoorzender, maar hij onderbreekt er wel doodleuk de vrijpartij met zijn vriendin Camila voor.

Regisseur João Canijo begon zijn carrière als assistent-regisseur van grote namen als Wim Wenders en Alain Tanner. Hij draaide zijn tweeluik in één keer, waardoor de verschillende verhaallijnen naadloos in elkaar schuiven. Mal Viver won vorig jaar de juryprijs tijdens de Berlinale, maar kijk voor de totaalervaring zeker ook dit tweede deel.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Previously Unreleased

    Internationaal bejubelde films verzameld door Eye Filmmuseum

    Bekijk programma