Until Tomorrow

Prachtig gelaagd verhaal over een moderne vrouw in het huidige Iran

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Fereshteh is een jonge vrouw in Teheran. Als haar ouders een onverwacht bezoek aankondigen, mogen die niets weten van Fereshtehs pasgeboren baby. Haar geheim zet een odyssee in gang samen met haar hartsvriendin en baby.

Fereshteh is een universiteitsstudent en werkt in een printshop in Teheran. Ze voedt ook in haar eentje haar twee maanden oude baby Sadaf op, over wie ze haar ouders niets heeft verteld. Plotseling kondigen haar ouders aan dat ze diezelfde avond op de stoep staan. Nu moet Fereshteh razendsnel een plek voor Sadaf vinden en alles wat op haar bestaan wijst verbergen. Samen met haar volhardende en humoristische vriendin Atefeh gaat ze op zoek naar iemand die bereid is één nachtje op haar baby te passen. Maar ze komen erachter dat in een samenleving waar niet iedereen dezelfde rechten heeft, je heel voorzichtig je bondgenoten moet kiezen.

Geweldig geacteerd door Sadaf Asgari als Fereshteh en Ghazal Shojaei als Atefeh. Regisseur Ali Asgari (Disappearance) is een van de hoofdgasten op het Movies that Matter Festival dit jaar.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Movies that Matter Festival

    Bekijk een selectie van het Movies that Matter Festival nu ook online, vanaf 24 maart t/m 1 april.

    Bekijk programma