The Trip to Italy

Na het succes van The Trip verruilen Rob en Steve regenachtig Engeland voor Bella Italia

Deze film is niet meer beschikbaar

De Britse komieken Rob en Steve maken in opdracht van The Observer wederom een culinaire roadtrip. Dit keer hebben ze het grijze Engeland ingewisseld voor het warme Italië.

Ze reizen van Ligurië naar Capri, waarbij ze in de voetsporen treden van de grote romantische dichters als Byron en Shelley. De reis komt voor beide heren op het perfecte moment, aangezien Rob naarstig op zoek is naar een manier om even aan het gezinsleven te ontsnappen en Steve aan het werkende bestaan in Los Angeles. Terwijl ze het prachtige landschap aanschouwen praten ze over het leven, de liefde, hun carrières en komen ze op adem in sterrenrestaurants.

De maaltijden worden gelardeerd met de spetterende chemie tussen Coogan en Brydon die zichtbaar genieten van hun imitaties van filmsterren, spitsvondige discussies en zelfs hun hanige onderlinge concurrentiestrijd, met als inzet de beste imitatie van Michael Caine.

“En meer nog dan in The Trip zorgt de vorderende leeftijd van de concurrerende komieken voor een existentialistisch-tragische subtekst. […] Ouwehoeren op topniveau.” – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.