The Son

Aangrijpend drama met sterrencast van de regisseur van The Father

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Na The Father vormt The Son de tweede film in Florian Zellers drieluik over mentale gezondheid. Deze keer geen verwarde vader (hoewel Anthony Hopkins ook in deze film te zien is), maar een zoon die uit het leven wil stappen. Ongelooflijk aangrijpend en overtuigend geacteerd door onder meer Hugh Jackman en Vanessa Kirby.
 “Anthony Hopkins geeft een mini-masterclass acteren”

★★★ de Volkskrant

 


 

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate. Zijn vader Peter en zijn nieuwe partner Beth besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?

De Franse regisseur Florian Zeller maakte eerder The Father, die maar liefst twee Oscars won. In zijn nieuwe film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Hugh Jackman, Laura Dern, Anthony Hopkins en Vanessa Kirby, die dit familiedrama met glans en overtuiging vertolken.
 


 

“Een sterke, emotionele rol van Hugh Jackman” ★★★ NRC

★★★ VPRO Cinema

★★★ Trouw

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.