The Other Lamb

Laat je meeslepen door Michiel Huisman in deze betoverende en sensuele sektefilm

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Het leven met Shepherd is het enige dat Selah ooit heeft gekend. Hun zelfvoorzienende gemeenschap maakt geen gebruik van moderne technologie, zit diep verscholen in het bos, ver weg van de moderne samenleving.

Shepherd is de mentor, leraar en geliefde van de hele groep, die voornamelijk uit vrouwen bestaat. Selah is haar geloof trouw, maar heeft haar eigen mening nooit verloren. Ze krijgt de eer om deel te nemen aan een belangrijk ritueel, maar die verloopt anders dan verwacht. Terwijl ze bloederige visioenen beleeft, begint Selah het bestaan in de gemeenschap ernstig in twijfel te trekken.

Shepherd is a mentor, teacher, and lover of an entire group of women. One of these women Selah, never lost her own opinion despite her strong faith. When she is selected to be part of an important ritual things go differently than expected. Whilst experiencing gory visions she starts to seriously question the tightness of her community. 

‘Deze sensuele sektefilm barst van de aanrakingen, van handen die langs lichamen glijden, van shots van doorzichtige, natte stof langs huid. Bijna wreed, om dit los te laten op de anderhalvemetermaatschappij….
De mengelmoes van Antichrist en The Handmaid’s Tale met een snuf Midsommar is beeldschoon gefilmd. ‘ ★★★ Volkskrant

‘Mysterieuze beelden vol rijke symboliek’ – Parool

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.