The Nest

Beklemmende thriller over een gezin dat uit elkaar dreigt te vallen

Deze film is niet meer beschikbaar

Hoe ver ga je om de schijn van gelukkig zijn op te houden? En wat doe je als in dat masker de eerste barstjes zichtbaar worden?

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory met zijn vrouw en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een landhuis in Engeland. Maar de overgang is groot, het landhuis is onbetaalbaar en de nieuwe omgeving blijkt conservatiever dan verwacht. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds meer van elkaar verwijderd en vervreemd. En dan komen de eerste scheuren in het ogenschijnlijke perfecte gezin, dat uit elkaar dreigt te vallen.

Met The Nest toont regisseur Sean Durkin waar mensen in staat in zijn om de goede schijn op te houden. Met hoofdrollen voor Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Talented Mr. Ripley ) en Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).

“Jude Law en Carrie Coon spelen fantastische hoofdrollen als gevallen geliefden in The Nest.” ★★★★ Trouw

“Een fraai psychologisch drama, met een verrassende en treffende finale” ★★★ de Volkskrant

“Durkin vertelt zijn verhaal intelligent en smaakvol; zonder sensatie en in alle rust. De personages, ijzersterk ingevuld door Law en Coon, zijn levensecht.” – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.