Love, Spells and All That

Prachtige en intieme liefdesfilm over magie, verlangen en zomerromantiek

Houd mij op de hoogte Binnenkort op Picl

Op een idyllisch Turks eiland komt Eren haar liefde verklaren aan Reyhan, haar grote zomerliefde toen ze een tiener was. Na al die jaren maken de twee vrouwen een reis door het verleden.

Als tieners hadden Eren, de dochter van een invloedrijk parlementslid, en Reyhan, de dochter van de bewaker van het zomerhuis van Erens familie, een verboden liefdesaffaire op het Turkse eiland Büyükada. Nadat hun affaire aan het licht kwam, werd het de tieners verboden elkaar nog te zien. Nu, twintig jaar later, is Eren terug op het Turkse eiland om Reyhan haar de liefde te verklaren. Maar Reyhan wil hun verleden samen niet erkennen, omdat ze zich nog steeds gekwetst voelt door hun abrupte scheiding.

Langzaam maar zeker realiseert Reyhan zich dat Erens plotselinge terugkeer naar het eiland het werk zou kunnen zijn van een liefdesspreuk die ze twintig jaar geleden over haar heeft uitgesproken. Hoewel Eren niet bijgelovig is, vraagt ze zich toch af of de spreuk echt zou kunnen zijn. De vrouwen gaan op reis in een poging de betovering op te heffen en beginnen nietsvermoedend aan een reis door het verleden.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.