Beautiful Boy

Liefdevol drama over durven loslaten met Steve Carell en Timothée Chalamet

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Krijg je geen genoeg van de emotionele rollercoasters van Felix van Groeningen? Dan mag je zijn nieuwste film De Acht Bergen, geregisseerd samen met zijn vrouw Charlotte Vandermeersch, zeker niet missen. 22 december in de filmtheaters.

Succesvol journalist David Sheff en zijn zoon Nic zijn twee handen op een buik. Maar wanneer David ontdekt dat Nic een drugsverslaving heeft, leert hij zijn zoon op een heel andere manier kennen en wil hij er alles aan doen hem te helpen. Maar wil Nic dat wel?
 “Uitzonderlijk acteerwerk”

★★★★ NRC

 


 

Hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zoon. Dit Amerikaanse debuut van de Vlaamse Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) is een teder, liefdevol en gevoelig drama met een topcast.

Van Groeningen strikte niemand minder dan Steve Carell (The Office, The Big Short, Little Miss Sunshine) en Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Interstellar, The French Dispatch, Dune) voor zijn hoofdrollen.
 


 

“Acteur Thimothée Chalamet palmt in, manipuleert, snauwt en lijdt als verslaafde zoon Nic.” ★★★★ de Volkskrant

“Chalamet is fantastisch als de wankelende, zoekende Nic.” ★★★★ VPRO Cinema

“Een pijnlijk rake en ontroerende film over verslaving” ★★★★ Trouw

“Is zowel specifiek als universeel en daarin schuilt zijn kracht” – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.