Geef een film cadeau

De nieuwste films cadeau geven voor thuis? Met de Picl cadeaubon geef je een film naar keuze. Voor de echte filmliefhebber.

Hoe werkt het?

Bestel hier een Picl cadeaubon voor je beste vriend, (schoon)moeder of lievelingscollega. Bepaal het aantal films dat je cadeau wilt doen en betaal gemakkelijk via je account. Wij sturen de bon per post of e-mail naar je toe. Dat duurt max. 2-3 werkdagen.

Bestel je meer dan één cadeaubon per keer? Reken ze dan één voor één af. En wil je de bon op een ander adres laten bezorgen? Dat kan! Mail ons via support@picl.nl.

De cadeaubon is uitsluitend online te gebruiken op Picl.nl en geldt altijd voor een x aantal films. Met de bon bekijkt de gelukkige ontvanger thuis vanaf zijn/haar eigen bank een premièrefilm naar keuze. Lees hier meer over de voorwaarden.

Picl Strippenkaart

Op zoek naar een cadeau voor jezelf? Ontdek nu onze strippenkaarten voor 5 of 10 films.

Voor de echte filmfan

Cadeaukaart

Type cadeaukaart

Ik wil een:

Aantal film(s)

Totaal: € 8.99

In winkelwagen

Picl cadeaubon als zakelijk geschenk?

Geef een Picl film naar keuze cadeau met onze giftcard. Wij bezorgen de giftcard op het gewenste adres. Word jij onze nieuwe partner? Kies voor een samenwerking op maat.

Zakelijke cadeaubon

Nog steeds vragen?

We doen onze streamende best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als je om welke reden dan ook geen toegang tot de film krijgt, doen we er uiteraard alles aan om het probleem op te lossen. Zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je film.

Mail ons