Geef een film cadeau

De nieuwste films cadeau geven voor thuis? Met de Picl cadeaubon geef je een film naar keuze. Voor de echte filmliefhebber.

Hoe werkt het?

Bestel hier een Picl cadeaubon voor je beste vriend, (schoon)moeder of lievelingscollega. Bepaal het aantal films dat je graag cadeau wilt doen en betaal gemakkelijk via je account. Wij sturen de bon per post of per e-mail naar je toe. Dat duurt max. 2-3 werkdagen. Wil je de bon op een ander adres laten bezorgen? Stuur dan even een mailtje naar support@picl.nl.

Let op: Bestel je meer dan één cadeaubon per keer? Reken ze dan één voor één af.

Moet de bon voor Sinterklaas binnen zijn? Bestel de fysieke bon dan uiterlijk 1 december, voor 16.00 uur. En de digitale bon uiterlijk 5 december, voor 16.00 uur.

Met de bon bekijkt de gelukkige ontvanger thuis vanaf zijn/haar eigen bank een nieuwe film naar keuze. De cadeaubon is uitsluitend online te gebruiken op Picl.nl. Lees hier meer over de voorwaarden.

Picl Strippenkaart

Op zoek naar een cadeau voor jezelf? Ontdek nu onze strippenkaarten voor 5 of 10 films.

Voor de echte filmfan

Cadeaukaart

Type cadeaukaart

Ik wil een:

Aantal film(s)

Totaal: € 8.50

In winkelwagen

Picl cadeaubon als zakelijk geschenk?

Geef een Picl film naar keuze cadeau met onze giftcard. Wij bezorgen de giftcard op het gewenste adres. Word jij onze nieuwe partner? Kies voor een samenwerking op maat.

Zakelijke cadeaubon

Nog steeds vragen?

Zo. We hebben je echt alles verteld over Picl. Heb je toch nog een vraag? Kom maar op. Stuur ons een bericht (support@picl.nl) en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Mail ons