50% korting
op je eerste film

Het beste van het filmhuis, nu gewoon thuis

Ja, dat wil ik
 • Het beste van het filmhuis

  Het beste van het filmhuis

  Op Picl kijk je de nieuwste en beste arthouse films, zo vanuit je luie stoel. Wat nu op het doek draait, vind je óók op Picl. En wat je gemist hebt natuurlijk ook.

 • Géén abonnement

  Géén abonnement

  Bij Picl zit je nergens aan vast. Je kijkt gewoon waar en wanneer je wilt, zonder abonnement.

 • Support filmhuizen

  Support filmhuizen

  Voor elke film die jij kijkt op Picl, gaat er een bedrag naar één van de aangesloten Nederlandse filmhuizen. Welk filmhuis? Dat bepaal jij.

Wat is Picl?

Soms lukt het je simpelweg niet om naar het theater te gaan voordat een film van het witte doek verdwijnt. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor bedacht.

Jouw favoriete filmtheaters bieden vanaf nu óók films aan op Picl – van coming of age en komedies tot roadmovies en drama’s. Je streamt zelfs exclusief de allernieuwste films die op dit moment vertoond worden op het grote scherm. Nooit meer wachten, nooit meer missen.

Over Picl
Arthouse-liefhebbers Anke van Diejen en Noortje van de Sande liepen om de haverklap films mis uit het filmtheater. Om dit te voorkomen én om de liefde voor film te verspreiden, richtten zij in 2017 Picl op. Samen met Nederlandse filmtheaters en onafhankelijke distributeurs. Door deze unieke samenwerking, krijgen filmtheaters een deel van de opbrengst van elke bekeken Picl-film. En zo hoef jij nooit meer een film te missen. Iedereen blij.