Op zoek naar een cadeau waar écht iedereen blij van wordt?

Geef een arthousefilm cadeau.
Als steuntje in de rug of gewoon omdat het kan.

Hoe werkt het?

Op Picl bekijk je de films uit het filmtheater, maar dan thuis. Perfect om te geven! De allernieuwste arthouse films die nu in het filmtheater draaien (of nét niet meer), gewoon vanaf je bank. Zo geef je niet alleen een mooie film cadeau, maar steun je ook nog eens je favoriete filmtheater. Voor elke view gaat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar het filmtheater. Super verantwoord film kijken dus!

Wil jij je collega’s blij maken met een online bezoek aan het filmtheater? Voor €8,50 doe je een premièrefilm cadeau. Heb je veel collega’s om aan te geven? We denken graag met je mee!

Benieuwd naar de opties? Stuur ons een mailtje naar cadeau@picl.nl

Over Picl

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op Nederlandse cinema en arthousefilms. Mensen die er alles aan doen om hun enthousiasme voor film over te brengen op anderen. Om zo de zichtbaarheid van en het publiek voor de (Nederlandse) documentaires en artistieke film te vergroten. Op dit moment zijn 39 Nederlandse filmtheaters bij Picl aangesloten. Benieuwd welke? Dat vind je hier.

Nog steeds vragen?

Zo. We hebben je echt alles verteld over Picl. Heb je toch nog een vraag? Kom maar op. Stuur ons een bericht (support@picl.nl) en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Mail ons