Sorry We Missed You

Een eerlijk en ontroerend verhaal over een schijnzelfstandige pakketbezorger

Deze film is niet meer beschikbaar

This film is spoken in English. More films in English or with English subtitles? Click here.

Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky en Abby wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen.

In een poging hun financiële situatie te verbeteren besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Sorry We Missed You is the new film by Palme d’Or winner Ken Loach (I, Daniel Blake). The touching story is that of a family who tries to get by even though the economical crisis hits them hard. To be able to pay the bills Ricky decides to join a mail order company. What was intended as a chance for a better future, turns out to be a burden on the entire family.

‘Een ijzersterk, aangrijpend manifest’ ★★★★★ Volkskrant

‘Verplichte kost voor alle leden van de Tweede Kamer’ ★★★★ Trouw

★★★★ NRC

‘Ken Loach is in topvorm ‘ – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Ken Loach

    De grootmeester van het realistische sociaal drama.

    Bekijk programma