Rialto

Een rauw emotioneel drama over een 46-jarige man die worstelt met zijn seksualiteit

Binnenkort op Picl

De 46-jarige Colm heeft een ogenschijnlijk fijn leventje: een prima baan in de haven van Dublin, twee gezonde tienerkinderen en een lieve vrouw. Toch zit hem iets flink dwars: Colm valt namelijk op mannen, maar niemand die het weet.

De afgelopen jaren lukte het hem best goed om zijn verlangens te onderdrukken, maar het wordt steeds moeilijker. Op een dag kan hij zich niet meer inhouden en heeft hij seks met Jay, een 19-jarige prostituee. Een dag later dreigt Jay zijn geheim openbaar te maken, tenzij er meer geld op tafel komt.

Bedwelmd door zijn verlangen en de nieuwe seksuele ervaringen kan Colm Jay niet loslaten. Hij blijft met hem omgaan en raakt seksueel steeds meer in hem geïnteresseerd. Dat is een win-winsituatie, want voor Jay is het geld welkom. Als Colm hoort dat hij door een reorganisatie op zijn werk ontslag krijgt, stort zijn leven in. Zijn vrouw Claire wil hem helpen maar kan hem niet meer bereiken zoals vroeger. Terwijl de onderlinge spanningen toenemen tot een explosief kookpunt, zoekt Colm steeds meer toenadering en steun bij Jay.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Roze Zomer

    Geniet elke week van een nieuwe speciaal geselecteerde LHBTI-film op Picl

    Bekijk programma