Rialto

Sterk geacteerd drama over een 46-jarige man die worstelt met zijn seksualiteit

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

De 46-jarige Colm heeft een ogenschijnlijk fijn leventje: een prima baan in de haven van Dublin, twee gezonde tienerkinderen en een lieve vrouw. Toch zit hem iets flink dwars: Colm valt namelijk op mannen, maar niemand die het weet.
 “Je blijft gefascineerd kijken”

★★★ NRC

 


 

De afgelopen jaren lukte het hem best goed om zijn verlangens te onderdrukken, maar het wordt steeds moeilijker. Op een dag kan hij zich niet meer inhouden en heeft hij seks met Jay, een 19-jarige prostituee. Een dag later dreigt Jay zijn geheim openbaar te maken, tenzij er meer geld op tafel komt.

Bedwelmd door zijn verlangen en de nieuwe seksuele ervaringen kan Colm Jay niet loslaten. Hij blijft met hem omgaan en raakt seksueel steeds meer in hem geïnteresseerd. Dat is een win-winsituatie, want voor Jay is het geld welkom. Als Colm hoort dat hij door een reorganisatie op zijn werk ontslag krijgt, stort zijn leven in. Zijn vrouw Claire wil hem helpen maar kan hem niet meer bereiken zoals vroeger. Terwijl de onderlinge spanningen toenemen tot een explosief kookpunt, zoekt Colm steeds meer toenadering en steun bij Jay.
 


 

“Dankzij het mooie script en vooral het uitzonderlijke spel van Tom Vaughan-Lawlor blijf je gefascineerd kijken.” ★★★ NRC

“Geduldige ministudie in gemankeerd vaderschap” ★★★ Trouw

“Nauwgezette ontleding van het uiteenvallen van een man” – Het Parool

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.