Only You

Na een onenightstand ontvouwt zich in rap tempo een hartstochtelijk liefdesverhaal

Deze film is niet meer beschikbaar

Na een onenightstand op oudejaarsavond worden Jake en Elena al snel stapelverliefd op elkaar. Een hevige liefdesrelatie ontwikkelt zich in een soort snelkookpan, maar zijn de overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als de dingen even anders lopen dan verwacht?
 “Hemel, wat knettert het tussen
Josh O’Connor en Laia Costa”

★★★★ de Volkskrant

 


 

Na hun eerste ontmoeting raken Jake en Elena vreselijk verliefd op elkaar. Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten. Maar dat loopt niet zoals verwacht. Wanneer het niet lukt om zwanger te worden, ontstaan de eerste spanningen en verschijnen de eerste barstjes in hun liefdesverhaal. Begint het idee van een gezin hun relatie te overschaduwen?

Only You is een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt.
 


 

“Het voortreffelijke acteerwerk en een geloofwaardig script maakt Only You tot een authentiek en teder portret van een ongewenst kinderloos koppel.” – Het Parool

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.