Les Petits Mouchoirs

Bekijk deze zomerse bioscoophit en krijg korting op het vervolg in het filmtheater.

Bekijk de film voor €4,99 Bekijk later

Gemist in het filmtheater.

Speciale kortingsactie
Bijna tien jaar na het succes van de zomerse hit Les Petits Mouchoirs maakt regisseur Guillaume Canet het vervolg Nous Finirons Ensemble die vanaf 6 juni te zien is in de filmtheaters. Alvast in de sfeer komen? Bekijk Les Petits Mouchoirs op Picl en krijg €1,50 korting op een bioscoopkaartje van Nous Finirons Ensemble in het filmtheater. Je ontvangt van ons automatisch een voucher in je mail na het bekijken van de film. De actie loopt t/m 26 juni en is geldig voor max. twee personen per voucher. De deelnemende filmtheaters en speeltijden vind je onderaan de filmpagina.

Vriendschappen, liefdes en zekerheden staan op scherp tijdens een vakantie van een vriendengroep in een prachtig strandhuis.

Ieder jaar nodigen de rijke restauranthouder Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uit om in hun prachtige strandhuis het begin van de vakantie te vieren. Maar dit jaar, voordat ze vanuit Parijs vertrekken, raakt hun vriend Ludo gewond bij een ongeluk. Dit brengt een kettingreactie aan emotionele uitbarstingen teweeg.

Het masker gaat af en de vrienden laten voor het eerst zien wie ze echt zijn. Vriendschappen, liefdes en zekerheden worden op de proef gesteld en hun leven komt op losse schroeven te staan.

‘Immens succes…Het scenario geeft elke acteur de kans te schitteren’ ★★★ NRC

‘Charmante acteurs…Lachen!’ ★★★ de Volkskrant

‘Een levendig vakantieverslag’ ★★★1/2 De Telegraaf

 

Nous finirons Ensemble draait vanaf 6 juni in:

Alkmaar – Filmhuis Alkmaar
Apeldoorn – Gigant
Breda – Chassé Cinema
Den Bosch – Verkadefabriek
Den Haag – Filmhuis Den Haag
Enschede – Concordia
Haarlem – Filmschuur
Hilversum – Filmtheater Hilversum
Rotterdam – LantarenVenster

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.