Grace Jones: Bloodlight and Bami

Vanaf 9 augustus beschikbaar

Documentaire over het artistieke- en privéleven van zangeres Grace Jones, met spectaculaire live-optredens.

Wild, uitdagend en androgyn. Model, pop-icoon en actrice – Grace Jones is het allemaal! Maar ze is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde haar een aantal jaren waarin Grace zich openstelde. We zien haar op Jamaica waar we kennismaken met haar familie en haar jeugd. In Parijs tijdens een fotoshoot en in Dublin tijdens een spectaculair concert waar ze al haar iconische hits en meer recente stukken vertolkt.

Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen.

Picl kleurt roze deze zomer! Met elke week een nieuwe speciaal geselecteerde gay- of lesbianfilm uit het filmtheater. Geniet van 5 juli tot eind augustus van de meest ontroerende, aangrijpende, mooiste en nieuwste bioscoopfilms, gewoon thuis.