Celle Que Vous Croyez

Juliette Binoche schittert in romantisch en spannend Frans drama

Deze film is niet meer beschikbaar

Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken.

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24.

Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen.

Na onvergetelijke rollen in The English Patient, Chocolat en Trois Couleurs voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre.

‘Een glansrol voor acteericoon Binoche’ – Parool

‘Niets is wat het lijkt in Celle que vous croyez’ – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.